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STA-6994 Food Microbiological Risk Assessment I

This course will review the various methods to assess microbiological risks in food. Applications related to the use of risk assessments in the context of food standard development, as well as in the context of food incident management with or without foodborne illness outbreaks will be reviewed. Case studies pertaining to the evaluation of risks associated with priority pathogens in food, will serve as the basis for this course.

  • 3 Crédits

  • Cycle du cours

    • Deuxième cycle
  • Modes d'enseignement

    • Régulier
  • Cours donné en anglais

Responsables

  • Faculté des sciences de l'agriculture et de l'alimentation
  • Département des sciences des aliments

Restrictions à l'inscription

Cycle d'études

Doit être inscrit à:

  • Deuxième cycle

Certaines sections de cours peuvent comporter des restrictions additionnelles.

Cette page constitue la description officielle de cette activité. L'Université Laval se réserve le droit de modifier l'activité sans préavis. Tous les horaires indiqués sont sujets à changement.

Répartition hebdomadaire

  • 0h Cours
  • 0h Laboratoire ou travaux pratiques
  • 9h Travail personnel
  • 9h Total