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STA-6995 Applications of Food Microbiological Risk Assessment

This course will rely upon demonstration of incident management situations associated with pathogens in food. The conditions of conduct of risk assessments pertaining to these incidents along with the application of the weight of evident approach will be the focus of the course. Approaches for handling risk assessments involving data limitations will serve as areas of emphasis for the course. Small projects enabling the development of microbial risk assessments by small groups will be associated to the learning methodology.

  • 3 Crédits

  • Cycle du cours

    • Deuxième cycle
  • Modes d'enseignement

    • Régulier
  • Cours donné en anglais

Responsables

  • Faculté des sciences de l'agriculture et de l'alimentation
  • Département des sciences des aliments

Restrictions à l'inscription

Cycle d'études

Doit être inscrit à:

  • Deuxième cycle

Certaines sections de cours peuvent comporter des restrictions additionnelles.

Cette page constitue la description officielle de cette activité. L'Université Laval se réserve le droit de modifier l'activité sans préavis. Tous les horaires indiqués sont sujets à changement.

Répartition hebdomadaire

  • 0h Cours
  • 0h Laboratoire ou travaux pratiques
  • 9h Travail personnel
  • 9h Total